Meilillä nyt 5 tyttöpentua – Girls, girls, girls …

Treis Pinheiros Wild Again SW / Idesüss E-mail To Welmu ”Meili”-pentue /litter  https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI39276/17&ReknoE=FI36164/11.

Meili synnytti 17.8.2017 viisi hienoa tytön tylleröä. Pennut syntyivät ihan kunniallisesti pentulaatikkoon vastoin Meilin omia suunnitelmia. Meili kun avautumisvaiheen aikana katosi muutamaksi tunniksi tavoittamattomiin pihaluolan  perille – kaivurikoneapuakin ehdittiin  jo pyytää – kun Meili kuitenkin ilmestyi, kiipesi syliin ja lopulta hyväksyi pentulaatikon. Kaikki hyvin.

Five fine girlpuppies were born 17.8.2017. Meili herself had planned to give birth to her puppies in the cave and disappeared there out of  reach for couple of hours. We already asked for machinehelp to dig her up , when she luckily came out and at last accepted the puppy box.