Kesäkuu 2013 PENNUT – June 2013 PUPPIES

Pillipiiparin G-pentue / litter
karkeakarvaisia kääpiömäyräkoiria / mini wirehaired dachshunds

Miloun ja Popin pennut, 2 poikaa ja 3 tyttöä syntyivät 30.5.2013. Pennut ovat nyt ehtineet jo kolmen viikon ikään ja aloittaneet tutustumisen pentulaatikon ulkopuoliseen maailmaan. Tiedot vanhemmista alempana.

G-litter in Pillipiiparin kennel / Mini wirehaired dachshunds The puppies, 2 boys and 3 girls of Milou and Popi were born 30.5.2013. The pups are already three weeks old and found the world outside the puppybox.

3 thoughts on “Kesäkuu 2013 PENNUT – June 2013 PUPPIES

  1. Päivitysilmoitus: hydroxychloroquine tab 200mg

  2. Päivitysilmoitus: hydroxychloroquine for sale at tractor supply

  3. Päivitysilmoitus: hydroxychloroquine sulfate drug class

Kommentointi on suljettu.