PENTUJA 2009 Welmu Neiti Unelma “Moona”

Juuson ja Moonan pennut ovat jo tutustuneet omiin emäntiinsä ja isäntiinsä lukuunottamatta pienen pientä poikapentua, joka on vielä vailla omaa kotia ja joka on kuvassa ylinnä oikealla.
“Pienen Pieni” Welmu Weli Frankie-Boy -vaikka ei laulakaan paljon- on kehittynyt hitaasti mutta varmasti aikamoisen vaudikkaaksi veitikaksi.
Emme ole luvanneet Pienen Pientä vielä kenellekään, koska olemme halunneet varmistua siitä, että se on normaali ja terve, mitä se nyt näyttää olevan. Se syö hyvin, leikkii, ottaa kontaktia ja on hauskan näköinen. Sen kasvu edistyy kääpiöpentujen tahtiin – on mahdollista, että se jää kääpiökokoiseksi, koska emän isän takaa on syntynyt kääpiöitä. Jos haluat tämän pienen hurmurin, niin ota yhteyttä. Vanhempien Juuson ja Moonan tiedot alempana.
C.I.B FIN & SE & EST MVA, ESTV-07 FINKVA-L Welmu Weli Patruuna “Juuso” on tullut isäksi.
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN18959/04&R=
Juuso on luonteeltaan rohkea ja ystävällinen ja toimii myös käytännön metsästyksessä. Silmät terveet, peilattu viimeksi 21.7.2008, selkä K1.
Pentueen emä on Welmu Neiti Unelma “Moona”, tumma kaunotar, jolla on näyttelyistä ROP- ja VSP-sijoitukset, 3 x sert, Cacib.
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN12450/06&R=148.13
Moona on luonteeltaan seurallinen ja leikkisä, ystävällinen. Silmät terveet, peilattu 22.11.2007 ja selkä K4.
Moona ja pentueveli Porvoon näyttelyssä 8.9.2007
Juuson ja Moonan PENNUT, 4 poikaa ja 3 tyttöä, SYNTYIVÄT jo lauantaina 1.8.2009.
Synnytys sujui hyvin. Moona on tervevaistoinen ja varma äitikoira. Pennut ovat elinvoimaisia ja pontevia.